ODRŮDY : 100% Sangiovese
ZRÁNÍ : 18 měsíců ve francouzském dubu barrique, 12 měsíců v lahvi
OBLAST VÝROBY : Lajatico, Toscana
ORGANOLEPTICKÝ PROFIL : Toto elegantní jednoodrůdové červené víno se vyrábí ze 70 let starého vína Sangiovese. S vůní višní, sladkého černého rybízu a fialek, které se spojují s dobrou tříslovou strukturou
PÁROVÁNÍ JÍDEL : Bohaté první chody, středně a dlouho zrající sýry, grilovaná červená masa a divoké maso
Alkkohol 13%
Toto plné červené víno se výstižně jmenuje Terre di Sandro, což v překladu znamená „Země Sandro“, Sandro je otec Alberta a Andrey, kterému je toto víno zasvěceno.
"Prosím, připojte se k nám a oslavte věci, které dělají dobrý život: jídlo, přátelé, rodina a samozřejmě dobré víno."
- Alberto a Andrea Bocelli -
Ročník 2016
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.